Kezdőlap
Termékek
0
0
AkcióÚjdonság
0
0
Bejelentkezés
Regisztráció
KezdőlapTermékekről
Termékek
 Akció ÚjdonságRendelésSzállításKapcsolatÁrlistákLetöltésKérdésekÁrajánlatTelepítésOktatás
HUF

Termékekről

A CP PLUS termékek a kiváló minőséget és a forradalmi, legújabb technológiákat képviselik. A szigorú kutatási és fejlesztési feltételeknek, továbbá a legjobb minőségű anyagok felhasználásának és a legkorszerűbb gyártási technológiának köszönhetően, az összes termék összhangban van a nemzetközi biztonságtechnikai szabványokkal és kiváló minőséget képviselnek. A gyártó különös gondot fordít arra, hogy a legújabb technológiák a lehető leghamarabb jussanak el a felhasználókhoz, a lehető legkedvezőbb ár/érték aránnyal párosulva. Ennek köszönhetően A CP PLUS termékkínálatában megtalálhatja a csúcstechnológiájú, legújabb rendszerű kamerákat és képrögzítőket, rendkívül kedvező áron, kimagasló ár/érték aránnyal.

A széles termékskála teljes egészében kielégíti mind a hagyományos CCTV kamerarendszerek, mind a korszerű, számítógép-hálózat alapú IP kamerarendszerek igényeit. A hibrid megoldásoknak köszönhetően a két rendszer könnyen ötvözhető. A kiváló minőségű kamerák képeit rögzítheti és azok felvételeit akár a helyszínen, akár távolról visszanézheti a 4-32 kamerát kezelni képes, digitális (DVR, HDCVI) és hálózati (NVR) képrögzítők segítségével. Rögzítheti, visszanézheti, ellenőrizheti a kamerák képeit, élő megfigyelést végezhet bármely számítógéppel a belső hálózaton vagy az interneten keresztül a világon bárhonnan, bármilyen web böngészőn keresztül. Az ingyenes CMS szoftver segítségével pedig akár több készüléket is kezelni tud, így akár földrajzilag egymástól távol eső megfigyelési helyek kamera vagy DVR rögzítő képeit kezelheti egy vagy akár több felületen.

A beépített web szerverrel rendelkező, digitális rögzítők (DVR, NVR és HDCVI-DVR) és az IP kamerák kezelőfelülete azonos, így azok beállítása, kezelése és későbbi bővítése rendkívül egyszerű és praktikus. Bármely CP PLUS eszközzel felépített megfigyelőrendszert távolról is kezelhet számítógépről a központi megfigyelő szoftver, illetve okostelefon alkalmazás segítségével is. További biztonsági és kényelmi szolgáltatás a mobil megfigyelési rendszer (VideoPush), melynek segítségével a világ bármely pontján szinte azonnal értesülhet a riasztási eseményekről és megnézheti a felvételeket.

A CP PLUS termékek egyedülállóan hasznosítják a legújabb HQIS, QUADRA és HDCVI technológiákat:

HQIS technológia:
A legújabb fejlesztésű HQIS képalkotó szenzorral szerelt CP PLUS kamerák kiváló minőségű és magas színhűségű képet adnak gyenge fényviszonyoknál is. A kameraképek éles kontúrral rendelkeznek még gyorsan mozgó tárgyak megfigyelése esetén is. Magasabb minőségű képet biztosítanak, mint a hagyományos képalkotó szenzorral szerelt kamerák. A színhűség még alacsony megvilágítás esetén is kiváló, a kép kristálytiszta, az élek még gyors mozgású ember vagy tárgy esetén is tiszták, egyenesek, csipkézéstől mentesek. A HQIS képalkotó szenzor támogatja a nappali/éjszakai funkciót, így alacsony fényviszonyok esetén automatikusan átvált éjszakai módra. IR szűrőt is tartalmaz, amely biztosítja a látható fény pontos színvisszaadását.

QUADRA technológia:
A CP PLUS bevezette a QUADRA technológiát, ami egy úttörő megoldás az analóg kamerák fejlődésében. A kamerák stabil és minőségi képmegjelenítést biztosítanak bármely környezetben és bármilyen fényviszonyok között. A QUADRA technológia beépítésre került az összes CP PLUS analóg kamerába, olyan plusz technológiai jellemzőket biztosítva mint az extra széles tápfeszültség tartomány, az erőteljes túláram védelem, a BrightView kép, az üvegről visszaverődő infrafény (IR) elleni védelem és az önhűtő kialakítás.

Extra széles tápfeszültség tartomány 6-24 V azért rendkívül fontos, mert a különböző hosszúságú vezetékezés, valamint a tápellátás ingadozása miatti feszültségváltozások esetén is biztosított a kamera rendkívül stabil, egyenletes, zavarmentes működése. Ez a széles feszültségtartomány gondoskodik arról, hogy a kamerák működőképesek maradjanak olyan feszültség ingadozás alatt is, amely egyéb kamerák esetében már működési zavarokhoz vezetne. További előnye, hogy a kamera biztonságosan működhet akkor is, ha egy meghibásodott tápegység kimenetén változik a tápfeszültség vagy egyéb tényezők zavarják a tápellátást.

Erőteljes túláram védelem biztosítja a kamera működését még nagy áramlökésekkel szemben is. Túláram többnyire a tápellátás meghibásodása, idegen áram rendszerre kerülése vagy villámcsapás esetén fordul elő.

BrightView kép rendkívül éles és tiszta kameraképet eredményez még változó fényviszonyok között is. Legyen sötét vagy világos vagy akár extrém, változó fényviszonyok, a kamera megtartja az éles, tiszta képminőséget.

Előlapi üvegről visszaverődő infrafény (IR) elleni védelem (Anti IR) 90%-kal javítja az infrafény (IR) előlapi üvegről történő visszatükröződését. Az Anti IR bevonat csökkenti a csillogást és javítja az élességet, ezáltal nagyfokú javulást eredményez a képminőségben. Ez egy vékony réteg, dielektromos anyagból álló visszatükröződés elleni bevonat, mely energiát tükröz vissza és fáziskioltással nullára csökkenti, kioltja a visszaverődő hullámokat.

Önhűtő kialakítás miatt a kamera elektronikája, belső alkatrészei nem tudnak túlmelegedni. A kamera burkolata hőszigetelőként viselkedik mindaddig, amíg a kamera el nem éri az üzemi hőmérsékletét. Amint a kamera eléri ezt a hőmérséklethatárt, a burkolat, mint egy hővezető kezd el működni és kisugározza a meleget. A kamera burkolatának anyaga gyakorlatilag elnyeli a felesleges hőmérsékletet és leadja környezetének.

HDCVI technológia:
A HDCVI (High Definition Composite Video Interface - Nagyfelbontású kompozit video csatoló) egy új, videotechnikai átviteli szabvány, mely nagyfelbontású HD (720P vagy 1080P) videojelek koaxiális (RG59) kábelen történő továbbítását teszi lehetővé, alacsony jel/zaj viszony mellett. Ennek köszönhetően a már meglévő, hagyományos, analóg CCTV rendszerek költséghatékonyan, újrakábelezés nélkül cserélhetőek le a korszerű, nagyfelbontású és kitűnő képminőséget biztosító HDCVI rendszerre. A kétirányú kommunikációnak köszönhetően koax kábelen egyszerre, szinkronban továbbíthatók a video-, audio- és egyéb vezérlőjelek. Ennek köszönhetően a beépített mikrofonnal, OSD menüvel vagy PTZ vezérlővel rendelkező kamerákhoz nem szükséges külön vezetéket kiépíteni, használható a meglévő koax kábelezés. A rendszer nagytávolságú jelátvitelre képes, így a hagyományos analóg rendszerekkel ellentétben, akár 500 méter is lehet a vezetékhossz. A veszteségmentes videojel átvitelnek köszönhetően valósidejű, késleltetés mentes élőképet biztosít. A HDCVI kamerákhoz HDCVI képrögzítőket is kínálunk a videojelek feldolgozására, megjelenítésére és rögzítésére. A kamerákban található OSD-menü közvetlenül a képrögzítőkön keresztül is elérhető, külső eszközök csatlakoztatása nélkül.

A kínálatban megtalálhatók a hagyományos box, dome, infrás dome, infrás cső, speed dome, zoom, mini és rejtett kamerák egyaránt. Számos típus kültérre is telepíthető és vandálbiztos készülékházzal rendelkezik.

A kamerákon és a képrögzítőkön kívül az objektívek, kameraházak és tápegységek széles választéka teszi teljessé a CP PLUS kínálatot.

Legyen szó helyi vagy távoli megfigyelésről, képrögzítésről, riasztásról, IP kamera rendszerről, mindegyik feladatot az egyedülálló, legkorszerűbb technológiákkal, a legstabilabb, legkiválóbb képminőségben oldhatja meg a CP PLUS termékek segítségével.

Minden CP PLUS termékre 2 év teljes körű garanciát vállalunk!


Vissza

Feliratkozás hírlevelünkre
Értesülhet Akciókról, Újdonságokról
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek
8:00 - 17:00 (UTC+1)
Helyi idő: 8:00
ZÁRVA, hétvége
Központi elérhetőség: 
info@delton.hu
support@delton.hu
(+36 1) 220-7940, (+36 30) 531-5454
(Magyar, Angol, Német, Francia, Román)
Termékek
Kezdőlap
Kapcsolat
Cégünkről
Bejelentkezés
Regisztráció
Akció
Újdonság
Rendelés
Szállítás
Beszállító
Visszahívás
Jelöltek
Kosár
Árlisták
Letöltés
CSV-XML
Adatvédés
Kérdések
Árajánlat
Telepítés
Oktatás
Ötletek
HUF
Copyright © 2024 CP PLUS™ | cpplus.hu © | DELTON | Minden jog fenntartva.
Weboldalunk cookie (süti) segítségével könnyíti a felhasználást, melyhez további böngészésével hozzájárul. Tájékoztató ×